Regulatoriskt pressmeddelande

Prostatype Genomics förstärker marknadsorganisationen

-Rekryterar kommunikationschef från Novartis

I augusti tillträdde Nicklas Rosendal som Kommunikationschef för Prostatype Genomics. Nicklas kommer direkt från läkemedelsbolaget Novartis, där han under flera år varit kommunikationschef och ansvarig för all kommunikation och samarbeten med bland annat patientorgansationer på samtliga nordiska marknader.

Nicklas har också erfarenhet av att arbeta som kommunikationskonsult, bland annat från Hallvarsson& Halvarsson, ledande inom investor relations- kommunikation, men även från professional services-företag som Ernst& Young.

“Att komma från ett av världens största läkemedelsföretag till ett mindre men snabbt växande innovationsbolag har varit oerhört spännande” menar Nicklas, “Att kunna ta en bra idé och se den bli kommunikativ verklighet på dagar snarare än månader eller år, är oerhört uppfriskande, och jag hoppas kunna ta min erfarenhet och bidra till att kommunicera kring allt det spännande Prostatype Genomics har på gång”.

Prostatype Genomics VD Fredrik Persson kommenterar rekryteringen: “En av våra viktigaste prioriteringar har varit att förstärka organisationen med en erfaren kommunikatör som kan få ut vårt budskap och öka uppmärksamheten kring Prostatype® och Prostatype Genomics. Nicklas har erfarenhet av att kommunicera komplicerade budskap på ett slagkraftigt sätt på olika plattformar, och med sina erfarenheter av att arbeta på  både nordiska och internationella marknader kommer han att bli en viktig förstärkning för Prostatype Genomics.”

Attachments

Release