Regulatoriskt pressmeddelande

Prostatype Genomics utser Anders Koch till ny CFO

Anders Koch har utsetts till ny CFO för Prostatype Genomics, och tillträder positionen omgående. Anders omfattande erfarenhet av att effektivisera och renodla verksamheter under tillväxt på en internationell nivå kommer att bli en stor tillgång för Prostatype Genomics.

Anders Koch har över 25 års erfarenhet från positioner inom finans och ledarskap, närmast från ett interimsuppdrag hos Goodbye Kansas Group AB (publ), även det noterat på Nasdaq First North.

Prostatype Genomics VD Fredrik Persson säger: ”Anders kompetens och erfarenhet av att strukturera och effektivisera verksamheter i skiftande utvecklingsfaser är precis vad Prostatype Genomics behöver just nu och vi är glada över att han har möjligt att komma till oss i en konsultroll. Anders strategiska förmåga kommer att bidra till både effektivare processer och att uppnå våra finansiella mål samtidigt som tillsättandet ligger i linje med bolagets kommunicerade effektiviseringsprogram.”

”Prostatype Genomics är ett spännande företag med en fantastisk produkt som fyller ett stort kliniskt behov, och jag tror och hoppas att min erfarenhet av att arbeta med, och fokusera på, värdeskapande åtgärder och processer kan hjälpa Prostatype Genomics i den fortsatt spännande resa företaget nu står inför,” säger Anders Koch.

Anders Koch efterträder Michael af Winklerfelt som finns kvar i bolaget under en överlämningsperiod.